انواع خرما سایر استان بوشهر

آیا شناختی نسبت به انواع خرمای تولید شده در استان بوشهر دارید؟ آیا می دانید خرمای سایر در استان بوشهر نیز تولید می گردد؟ چه تفاوتی بین خرما سایر بوشهر و آن چه که در استان خوزستان تولید می شود، وجود دارد؟ فکر می کنید برای خرید خرما سایر کدام منطقه را باید در نظر گرفت؟
در ابتدا برای این که پاسخ این سوالات را بیابیم، می بایست شناخت کافی نسبت به وضعیت کمی و کیفی بوشهر از لحاظ خرما بپردازیم.

انواع خرما سایر بوشهر

انواع خرمای جنوب ایران

کشورمان ظرفیت های بسیار خوبی در صنایع و کالاها و محصولات مختلفی دارا می باشد. کافیست به ان چه که کشورهای همسایه تولید می کنند و آن چه که در کشور صورت می گیرد را مقایسه نمایید. هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت.
قطعا موضوع ما انواع خرما در ایران می باشد. محصولی که هر ساله در سبد مصرفی بسیاری از ما وجود دارد. از مهمترین این مراکز می توان به جنوب کشور اشاره کرد. استان بوشهر، خوزستان، هرمزگان شامل این موضوع می باشند.
در این استان ها انواع خرمای خشک، نرم و رطبی و حتی خارک به بازار عرضه می شود. با شروع فصل گرما، تقاضا برای این محصول در این استان ها آغاز می گردد. مثلا تقریبا از اوایل تیر ماه فرآیند خرید و فروش خرمای بوشهر در این استان شروع می شود.
در ادامه شما را با بهترین خرماهای بوشهر آشنا می سازیم.

انواع خرما سایر بوشهر

انواع خرمای بوشهر

قطعا وقتی صحبت از خرما می شود به یاد مناطق جنوبی ایران می افتید. دقیقا استان بوشهر یکی از این مراکز است. استانی که به گفته مسئولان جهاد کشاورزی آن هر ساله بیش از ۱۶۰ هزار تن انواع ثمر نخیلات از آن جمع آوری می شود.

لازم به ذکر است بدانید که هر یک از مراحل میوه ی نخیلات در این استان متقاضیان خاص خود را در داخل استان و همچنین استان های همجوار دارد. به عبارت دیگر، با توجه به سلیقه و نیاز بازار، تقریبا هر ساله نزدیک به ۱۰ هزار تن انواع خارک و به دنبال آن بیش از ۳۰ هزار تن انواع خرما کام مصرف کنندگان این محصول را شیرین می کند.

از مهمترین مراکز در این استان می توان به منطقه دشتستان، تنگستان و بخش هایی از دشتی و حتی جم اشاره کرد. اگر بخواهیم ریزتر به این مناطق بپردازیم، می توان به مناطقی همچون بوشکان، برازجان، آب پخش و اهرم اشاره نمود.
همانطور که در مقالات قبل اشاره شد، هر استان ظرفیت و پتانسیل بالقوه ای در چند رقم خاص دارد. مثلا در بازار خرمای بوشهر می توان خرمای زاهدی بوشهر، بهترین خرمای کبکاب و انواع خرمای خاصویی را نام برد.
لازم به ذکر است سایر ارقام همچون خرمای سایر یا استعمران، خرمای گنتار، خرما برحی، خرما خشک ،خرما شهابی، خرما شاهانی، خرما پیارم و خرما مجول نیز در این استان تولید می گردد.

خرما سایر بوشهر

شناخت انواع خرما سایر استان بوشهر

اگر بخواهیم در خصوص وضعیت خرما در استان بوشهر بپردازیم، باید ساعت ها و صفحات زیادی را به این مورد اختصاص دهیم. یا به عبارت دیگر، هر یک از این ارقام را می توان به صورت ریزتر از لحاظ کمی و کیفی مورد بحث قرار داد. مثلا خرمای سایر. البته باید این را در نظر داشته باشید که نام صحیح و دقیق آن خرما استعمران می باشد.
رقمی که بیشترین سطح زیر کشت آن متعلق به استان خوزستان و مناطقی مثل کارون، شادگان، اهواز و … است. اما همین رقم در استان بوشهر نیز با حجم نسبتا کمتر تولید می گردد. در واقع، تجاری که از قبل در این حوزه فعالیت می کنند، چون شناخت کافی نسبت به هر رقم و مناطق تولید آن دارند، بنابراین با شروع فصل خرماپزان از تقریبا اواخر تیر ماه، به صورت حضوری و غیرحضوری سفارش خرید خود را نهایی می کنند.
درست است که حجم تولید انواع خرما سایر استان بوشهر نسبت به خوزستان بسیار ناچیز است، اما می توان روی مقدار آن حساب باز کرد. بنابراین رقمی که در این مناطق کاشت و برداشت می شود، مانند خرما سایر خوزستان در طبقه بندی سوپر سلکت، سلکت، GIQ و FAQ قابل تامین و عرضه می باشد.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *