بزرگترین مرکز انواع خرما پیارم صادراتی

انواع خرما پیارم صادراتی

خرمای پیارم از مهمترین واریته های صادراتی ایران به شمار می آید. به گونه ای که هر ساله از اوایل مهر ماه تاجران کوچک و بزرگ به صورت حضوری و غیر حضوری انواع خرما پیارم صادراتی را برای بازار هدف خود انتخاب می کنند. با توجه به درخواست های بیشمار شما تلاش کردیم در این مقاله مهمترین مرکز تولید این محصول را معرفی و توضیحاتی را در این باره ارائه نماییم.

مرکز خرما پیارم صادراتی

پرفروش ترین انواع خرمای صادراتی ایران

با چند سرچ ساده به خوبی می توانید دریابید که کشورمان ایران پس از مصر، بزرگترین تولیدکننده خرمای جهان به شمار می آید. سطح گسترده نخیلات در شهرها و استان های جنوبی ایران باعث شده تا حجم تولید خرمای ایران بیش از یک میلیون و دویست هزار تن باشد.
حال اگر به هر یک از این مناطق و استان ها سر بزنید با طیف گسترده ای از رنگ، اندازه، طعم و قیمت انواع خرما رو به رو خواهید شد. اما نکته حائز اهمیت این است که هر یک از این مراکز با توجه به بیشترین سطح زیر کشت، معروف در تولید چند رقم خاص می باشند. این ارقام بیشترین سطح فروش را در میان انواع خرمای صادراتی ایران دارند. به عنوان مثال:

  • خرما مضافتی و خرما ربی سیستان و بلوچستان
  • خرما مضافتی و خرما کلوته کرمان
  • خرما کبکاب و خرما زاهدی بوشهر
  • خرما استعمران خوزستان
  • خرما شاهانی و خرما زاهدی فارس
  • خرما پیارم هرمزگان

البته در نظر بگیرید که با توجه به داده های انجمن خرمای ایران، بیش از ۱۰۰ مدل انواع خرما در ایران کاشت و برداشت می شود که ما به مهم ترین آن ها اشاره کردیم. حال با توجه به ظرفیت های بالقوه ای که در تولید این محصولات وجود دارد، آنها را می توان در قالب مهمترین انواع خرمای صادراتی ایران نام گذاری کرد.
بدیهی است که ارقامی همچون خرمای شهابی، خرمای خاصویی، خرمای گنتار، خرمای برحی و … را در ادامه این لیست می توان در نظر گرفت.

خرمای پیارم صادراتی

انواع خرما پیارم صادراتی

اگر به یک دهه قبل برگردیم می بینیم که رقم خرمای پیارم را کمتر کسی و یا مجموعه ای شناخت کافی نسبت به آن داشته است. اما با گذشت زمان، بازاریابی بسیار مناسب و بازارپسندی این محصول، روز به روز تقاضا برای خرید انواع خرما پیارم افزایش پیدا کرده است.
به دنبال آن، تقاضا در بازارهای بین المللی نیز شکل گرفت و به همین دلیل شاهد رشد قیمت خرمای پیارم شدیم. همین موضوع از جذابیت بسیار بالایی برای نخل داران محسوب شد. به گونه ای که امروزه در کنار استان هرمزگان، شاهد تولید خرما پیارم و افزایش سطح زیر کشت این محصول در سایر استان ها هستیم.
به طور کلی، رقم خرمای پیارم در سایر استان های خرماخیز ایران نیز کاشت و برداشت می شود. اما نکته حائر اهمیت این است که بیشترین سطح زیر کشت این رقم مربوط به استان هرمزگان علی الخصوص منطقه حاجی آباد و روستاهای تابع آن می باشد. مثلا می توان به برآفتاب، تزرج، دهستان بالا و پایین، گهکم و … اشاره کرد.
حال با توجه به تغییرات شرایط آب و هوایی در هر یک از این مناطق، تا حدودی تغییراتی از لجاظ رنگ و ظاهر خرما وجود دارد. به همین دلیل در بازار خرمای پیارم ایران، هر یک از این محصولات با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد.
بدیهی است که همه ی این ارقام تولید شده، حتی آن چه که در سایر استان ها تولید می گردد، می تواند گزینه مناسبی برای صادرات باشد. اما نکته مهم این است که مقصد کدام کشور است. چرا که شما می بایست با توجه به سطح درآمد و توان مالی هر جامعه و سرانه ی مصرف آن، محصولی در خور را انتخاب نمایید.
با توجه به پراکندگی و گستردگی بازارهای بین المللی و کشورهای مختلف و تنوع ذوق و سلیقه و نیاز برای هر کشور، هم اکنون تیم تولیدی ما می تواند مشاوره خوبی در این زمینه بوده و جهت تهیه هر چه بهتر این محصول شما را یاری نماید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *