صادرات خرمای سایر به اقصی نقاط جهان

صادرات خرمای سایر

در این مجموعه در کنار تامین، سورتینگ و بسته بندی، صادرات خرمای سایر خوزستان به طور حرفه ای و تخصصی صورت می گیرد. بنابراین امکان صادرات این محصول به اقصی نقاط جهان با توجه به شرایط تحریم های سنگین فراهم می باشد. در ابتدا لازم است شما را با چالش ها و محدودیت های صادرات خرما از ایران به کشورهای دیگر آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

مشکلات صادرات خرما سایر

مشکلات صادرات خرما

اگر دقت کرده باشید، بسیاری از کالاهایی که محصول کارخانجات هستند اطلاعات کامل و مفیدی برای بسته بندی ها روی آن وجود داشته و یا از لحاظ کیفی، سایز و اندازه کاملا مشابه هم می باشند. مثلا می توان به انواع کیک و کلوچه و بیسکوییت و … اشاره کرد.
اما این موضوع در خصوص محصولات باغی و همچنین انواع خرما متفاوت است. متاسفانه بسیاری هنوز متوجه نشده اند که خرما که ثمره ی یک نخلستان است، می تواند کیفیت، اندازه و رنگ آن نسبت به نخل کناری و یا نخلستان به نخلستان متفاوت باشد.
اما آن چیزی که باید به بازارهای جهانی صادر گردد، مستلزم این است که کیفیت یکدست و یکسانی را داشته باشد. که به لطف سورتینگ در مجموعه ها و تولیدی های مختلف، این شرایط فراهم شده است.
نکته ی بعدی می تواند نوع بسته بندی خرما باشد. که بسیاری از تولیدی ها خیلی به آن توجه نمی کنند. این که چه اطلاعاتی الزاما می بایست بر روی بسته بندی ها درج شده باشد. مثلا یک تاریخ تولید و انقضای اشتباه بر روی بسته های کوچک و بزرگ، می تواند ضرر بسیار سنگینی به صادرکننده وارد کند.
مورد بعدی که می تواند ذهن بسیاری از صادرکنندگان را درگیر کند، تحریم های مربوط به شرایط حمل و نقل، اسناد و مدارک کالا ، بیمه های بین المللی و همچنین امکان انتقال پول می باشد.
لازم به ذکر است که این موارد محدودیت هایی را برای تجار و صادرکنندگان خرما به وجود آورده است. اما طی این چند سال اخیر به راحتی این امکان به وجود آمده تا شرایط برای دور زدن تحریم ها و یا محدودیت ها فراهم شود.

راهنمای صادرات خرما سایر

صادرات خرمای سایر از ایران به صورت حرفه ای

مهمترین چیزی که می تواند شما را در فرآیند و فعالیت بازار خرما موفق تر کند، تهیه محصول با استانداردهای لازم است. این یعنی امکان مجموعه ها و تولیدی های خرمای سایر که به صورت تخصصی و حرفه ای کار می کنند. در واقع، محصول را تا حد امکان مشابه آن چیزی که توافق شده است عرضه می نمایند. این پارامتر بسیار مهمی است.
اما می بایست به نوع بسته بندی خرما سایر نیز توجه شود. عواملی از جمله اسم محصول، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص و ناخالص و اطلاعات کاملی از محصول و ارزش غذایی و شرایط نگهداری آن، حداقل اطلاعات مورد نیاز بر روی بسته بندی ها است که حتما می بایست به آن توجه شود.
شما می بایست کالایی را انتخای کنید که استانداردها و موارد بهداشتی لازم را از نگاه کشور مبدا و مقصد دارا باشد.
در ادامه باید بررسی کنید که جهت صادرات خرما سایر یا همان خرمای استعمران کدام یک از شرایط حمل و نقل بین المللی برای شما مقرون به صرفه تر است. دریایی؟ ریلی؟ جاده ای؟ هوایی؟
البته این موضوع با توجه به فاصله کشور ایران با کشور مقصد و شرایط حمل و نقل قابل تشخیص و انتخاب می باشد.
در ادامه دارندگان کارت بازرگانی با اخذ مدارک لازم و ارسال کالا به گمرک خروج از کشور و ارائه ی تشریفات گمرکی، اجازه ی ترخیص کالا را دریافت می نمایند.
ناگفته نماند این که کشور مقصد کجاست نیز می بایست مورد توجه قرار گیرد تا بتوان با توجه به تحریم های موجود، اسناد و مدارک مورد قبول قرار گیرد. که همانطور که در بالا اشاره شد، با شرایط دور زدن تحریم ها شاهد حتی صادرات خرما با آمریکا نیز هستیم.
و در نهایت، از طریق راه های حمل و نقل ذکر شده، کالا به صورت کانتینری، یخچالی و … به گمرک کشور مقصد ارسال و با ارائه اسناد و مدارک و مستندات، اجازه ورود به کشور مقصد داده می شود.

شدیدا توصیه می گردد قبل از هر نوع اقدام جهت خرید و فروش و یا صادرات خرما از جمله رقم سایر، به آخرین قوانین و مقررات شرایط صادرات و واردات کشور مبدا و مقصد آگاهی لازم داشته و توجه نمایید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *