مشخصات خرمای پیارم مرغوب ایران

مشخصات خرمای پیارم

خرمای پیارم یکی از مرغوب ترین محصولات نخیلات گسترده ایران می باشد. محصولی که سالانه علاوه بر پخش در بازار داخل، به بسیاری از کشورهای جهان صادرات می شود. از آن جایی که برخی ارقام خرماهای دیگر تا حدودی شبیه این محصول هستند، در نظر داریم تا شما را با مهمترین مشخصات خرمای پیارم آشنا سازیم.

خرمای پیارم ایران

مشخصات خرمای پیارم ایران

محصولات باغی ایران از لحاظ طعم و کیفیت در دنیا شناخته شده هستند. محصولاتی که علی رغم قیمت مناسب، اما طعم فوق العاده ای دارند. مثلا می توان به ثمره ی نخلستان های بیشمار در جنوب کشور اشاره کرد. البته در مناطق مرکزی کشور و حتی غرب و شرق نیز صاحب نخیلات هستیم.
یکی از مهمترین و رقم تجاری می توان به خرمای پیارم اشاره کرد. رقمی که در طبقه ی خرماهای خشک و نیمه خشک، با قیمت نسبتا بالاتر و بسیار مرغوب و صادراتی در نظر گرفته می شود. همین موضوع باعث شده تا خرما پیارم خشک نسبت به سایر ارقام از جمله خرما مضافتی ماندگاری و یا شرایط بهتری برای نگهداری داشته باشد.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، ظاهر محصول کشیده می باشد. به طور میانگین اندازه ی محصول ۳ الی ۵ سانتیمتر است. بر همین اساس هر چه محصولی که انتخاب می کنید تعداد سایز درشت در آن بار بیشتر باشد، بنابراین می توان نتیجه گرفت که قیمت روز خرما پیارم بیشتر خواهد شد.
در ادامه می توان به ظاهر و رنگ اشاره نمود. با توجه به طیف رنگی این محصول شاهد رنگ های قهوه ای کمرنگ تا پررنگ، شرابی و تاحدودی مشکی هستیم. با توجه به موارد اشاره شده، خواص خرما پیارم در هر یک از حالات یکسان است.

خرما پیارم مرغوب ایران

تفاوت خرمای پیارم با خرماهای دیگر

برای پاسخ به این سوال که تفاوت خرما پیارم با سایر ارقام تولید شده در ایران چیست می توان از نگاه های متفاوت آن را بررسی کرد. مثلا در تصویر بالا تنوع گسترده ای از مهمترین خرماهای صادراتی ایران قابل مشاهده است. پس اولین تغییرات می تواند ظاهر محصول باشد. این که خرما گرد است و یا کشیده؟ زرد است و یا قهوه ای، مشکی و یا سرخ؟
همچنین می توان به طعم آن ها اشاره کرد. که این موضوع را باید تست کنید. این طعم می تواند برای هر ذائقه متفاوت باشد. می توان به ارزش غذایی و یا تاحدودی خواص انواع خرما نسبت به یکدیگر اشاره نمود.
یکی دیگر از مهمترین تفاوت ها می تواند قیمت خرما باشد. در بازار خرمای ایران رقم پیارم در طبقه ی نسبتا قیمت بالا و خرمای استعمران و شاهانی در طبقه ی ارزان ترین قرار دارند. در ادامه هم می توان به زمان برداشت هر یک از این ارقام اشاره کرد. خرمای پیارم و خرمای زاهدی از جمله ارقام دیررس هستند که عمدتا در اوایل مهر ماه برداشت می شوند.
در مقابل رقم خرمای آل مهتری از جمله ارقام زودرس می باشد که در خرداد ماه از نخیلات جمع آوری می شود.
بسیاری از شما می پرسید که خرمای پیارم مال کجاست؟ صرفه اقتصادی بسیار خوب رقم پیارم برای نخل داران باعث شده تا شاهد تولید آن در همه ی استان های خرماخیز باشیم. اما در میان آن ها استان هرمزگان بیشترین سطح زیر کشت و تولید خرمای پیارم را از آن خود دارد.
خرمای پیارم حاجی آباد در استان هرمزگان منطقه ای بسیار معروف برای تجار و صادرکنندگان این محصول به شمار می آید. منطقه ای که بیشترین خرید خرمای پیارم و صادرات در آن صورت می گیرد.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *