قیمت خرما سایر درجه یک و دو

قیمت خرما سایر

همانطور که می دانید قیمت خرما سایر براساس کیفیت آن در بازار تعیین می گردد. به عنوان مثال در بازار قیمت خرمای سایر درجه یک و نمونه ی درجه دو، معمولی و صنعتی متفاوت می باشد. چرا که در هر یک از این طبقات رنگ، ظاهر و اندازه خرما متفاوت است. بنابراین در ابتدا تفاوت خرمای درجه یک و دو را با یکدیگر بررسی کرده و به قیمت عرضه مستقیم آن ها توسط تولیدکنندگان اشاره می شود.

خرمای سایر درجه یک

تفاوت خرمای سایر درجه یک و دو

همانطور که می دانید محصولات باغی از طیف رنگی گسترده و سایزهای مختلف برخوردار می باشند. و این موضوعی است که نمی توان آن را نادیده گرفت. اما به لطف خدمات سورتینگ توسط مجموعه های مختلف، همواره باعث شده تا بتوان خرمای یکدست، حال چه درجه یک باشد، چه درجه دو و چه معمولی، به بازار عرضه گردد.
اما بسیاری از افرادی که دراین حوزه فعالیت دارند هنوز تفاوت خرمای سایر مرغوب و درجه یک با نمونه ی معمولی یا ضعیف تر آن را به خوبی درک نمی کنند. حتی اگر محصول را رویت کنند به راحتی تحت تاثیر شعارهای فروش قرار گرفته و اصطلاحا سر آن ها کلاه می رود.
به عنوان یک مجموعه ی تولیدکننده خرمای سایر خوزستان و متخصص، اگر بخواهیم خرما را بررسی کنیم در ابتدا به رنگ آن می پردازیم. خرمای سایر هر چه رنگ آنن مشکی تر، سرخ مایل به قهوه ای باشد، به مراتب از جذابیت بالایی برخوردار است. و برعکس آن، هر چه رنگ آن به سمت قهوه ای کمرنگ و حتی زرد رود، می تواند در طبقه ی معمولی و درجه دو قرار گیرد.
فاکتور بعدی اندازه و سایز است که در تمامی محصولات مورد توجه قرار می گیرد. بدیهی است که هر چه سایز خرما درشت تر باشد، درجه یک و هر چه سایز آن کوچک تر، در طبقه ی دو و معمولی قرار خواهد گرفت.
به صورت کلی هم می توان به ظاهر خرما مثلا خرما پوستکی نباشد، قسمتی از خرما سوراخ نشده باشد (کرم خورده و بلبل خورده نباشد) نیز توجه نمود. اگر این موارد در محصولی نباشد به مراتب خرمای سالم و لوکس در نظر گرفته می شود. اما ارقامی که شامل این موارد باشد تحت عنوان خرمای سایر صنعتی یا درجه دو و جزو مصارف کارخانه های فرآوری خرما از جمله لواشک خرما، شیره خرما، قند خرما، چیپس خرما، خمیر خرما و … مورد استفاده قرار می گیرد.

لیست قیمت خرما استعمران

قیمت خرما سایر درجه یک و دو چقدر است؟

حال که با تفاوت های ذکر شده در بالا بیشتر آشنا شدید، بدیهی است که قیمت هر یک از این گروه ها نیز متفاوت باشد. به عنوان مثال، هر چه خرما خوش رویت تر، مرغوب تر و یکدست تر باشد، قطعا قیمت آن بالاتر و هر چه نمونه ی انتخابی به سمت معمولی و درجه دو میل کند، قیمت آن پایین تر خواهد بود.
از همین جا می توان نتیجه گرفت اگر محصولی نیز به صورت درهم (درجه یک و دو درهم باشد) باشد، قیمت آن میانگین قرار می گیرد.
حال به خوبی در می یاببد که علت تفاوت قیمت خرما سایر در گروه ها، مجموعه ها و فروشندگان مختلف چه چیز می تواند باشد. البته در این جا ما فرض واسطه گری و گران فروشی را در نظر نگرفتیم. ملاک ما مجموعه ها و تولیدکنندگان معتبر و دسته اول می باشد.
علاوه بر خدمات ارائه شده توسط مجموعه های مختلف، مثلا روغن زدن، استفاده از کارتن های مختلف و همچنین شرینگ کارتن ها، این موارد می تواند بر قیمت نهایی محصول آماده برای فروش موثر واقع شود.
بنابراین، در تصویر بالا سعی کردیم قیمت روز خرمای سایر که در ایران توسط مجموعه های معتبر، علی الخصوص در استان خوزستان تولید می شود را با یک تلورانس کوچک درج نماییم.
بدیهی است که ارقام ذکر شده در بالا با توجه به نحوه سفارش، نوع بسته بندی خرما سایر و حجم سفارش می تواند متفاوت باشد.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *