مهمترین انواع خرمای پیارم صادراتی

انواع خرمای پیارم صادراتی

خرمای پیارم یکی از مرغوب ترین انواع خرمای صادراتی از ایران به شمار می آید. انواع خرمای پیارم صادراتی هر ساله به بیش از ۲۵ کشور جهان صادر می گردد. که از مهمترین آن ها امارات، مالزی، بنگلادش و … می باشد. در ادامه شما را با مرغوب ترین و پرفروش ترین انواع خرما پیارم جهت صادرات به بازارهای جهانی آشنا می سازیم.

معروف ترین خرمای مضافتی

انواع خرمای صادراتی ایران

شاید شما از ان دسته از افرادی باشید که اطلاعات زیادی از بازار خرمای صادراتی ایران نداشته باشید. شناخت کافی نسبت به ظرفیت های فوق العاده ی صنعت خرمای ایران یک فرصت برای شما تلقی می گردد. چرا که ایران از مهمترین تولیدکنندگان جهان است.
کشوری که بیشترین تنوع تولید خرمای آن بسیار است. کافیست به استان های خرماخیز کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان مراجعه کنید تا نخلستان های زیبا و بلند قامت را ببینید. کشوری که از لحاظ تولید خرما در جهان دوم است.
بدیهی است که می تواند بیشترین سطح صادرات خرما را نیز داشته باشد. افسوس که ریسک های سیاسی و تحریم ها محدودیت هایی را برای فعالین این حوزه در بازار داخل و خارج از کشور ایجاد کرده است. اما با این حال باز هم برای هر یک از آن ها مجموعه ی ما و سایر همکاران راه حل های خود را داشته و دارند.
صحبت از تنوع گسترده ی این رقم در ایران شد. اگر بخواهیم همه ی ان ها را نام ببریم شاید باز هم کم گفته باشیم. در نظر داشته باشید که حجم تولید همه ی ارقام تولید شده یکسان نیست. حتی قیمت و بازار پسندی آن ها نیز متفاوت است. اما براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، مهمترین انواع خرمای صادراتی ایران براساس حجم صادرات به شرح زیر می باشد:

  • خرمای مضافتی
  • خرما شاهانی
  • خرما زاهدی
  • خرما استعمران
  • خرما کبکاب
  • خرما پیارم
  • خرما کلوته

خرمای پیارم درجه یک

انواع خرمای پیارم صادراتی ایران

با توجه به توضیحات بالا، رقم خرما پیارم از جمله ارقام صادراتی ایران محسوب می شود. به عبارتی دیگر، این رقم علاوه بر مصرف بازار داخل، در بازارهای جهانی متقاضیان و خریدارانی را دارد. پس می تواند برای صادرات در نظر گرفته شود.
از همه چیز مهمتر، حجم تولید خرمای پیارم صادراتی می باشد. این موضوع از این جنبه با اهمیت است که برای تجار مهم می باشد که وقت و زمان خود را برای محصولی بگذارند که اصطلاحا پشت بند کار داشته باشد. به عبارت دیگر، به صورت عمده و در تناژ بالا قابل تامین و تولید باشد.

در نظر داشته باشید همین رقمی که از نخیلات جمع آوری می شود از لحاظ اندازه و رنگ متفاوت است. حتی می توان گفت ظاهر متفاوتی دارد. همین موضوع در بازار خرمای پیارم ایران باعث شده تا تفاوت قیمت برای هر یک از این حالات وجود داشته باشد.
به راستی که مرغوب ترین آن محصولی است که کشیده تر و رنگ قهوه ای پررنگ و زیباتری داشته باشد. اما آیا فقط همین رقم مناسب صادرات است؟ پاسخ منفی است. چرا که هر یک از مقاصد خرمای پیارم صادراتی ایران نیاز متفاوتی را دارند. مثلا گروهی ترجیح می دهند خرمای پیارم ارزان قیمت را انتخاب کنند. یعنی برای این گروه خیلی اندازه و رنگ خرما مهم نیست. گروهی دیگر رقم متوسط آن را در نظر می گیرند. در تصویر بالا طیف گسترده ای از توضیحات ذکر شده قابل مشاهده می باشد.

[hwgold-dash bcolor=”#fd7″ align=”justify” ]با توجه به این تفاسیر، فکر می کنید کدام یک از این گریدها می تواند برای بازار هدف شما مناسب باشد؟ بدیهی است که رقمی که بتواند به فروش بیشتر شما و رضایت مصرف کننده منجر شود.[/hwgold-dash]

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *