الزامات صادرات انواع خرما سایر از ایران

صادرات انواع خرما سایر

اگر شما نیز جزو افرادی هستید که قصد صادرات انواع خرما سایر از ایران را دارید، می بایست به الزامات آن توجه کنید. در ابتدا می بایست به سالم بودن محصول توجه ویژه شود. بسته بندی خرما سایر مناسب و حداقل اطلاعات بر روی آن درج شده باشد. همچنین باید هزینه های حمل و نقل و عوارض ورود و خروج محصول از کشور مبدا و مقصد مورد آنالیز قرار گیرد.

خرمای سایر ایران

تولیدکنندگان خرمای سایر در ایران

همانطور که از موضوع مشخص است، در این مقاله قصد داریم در رابطه با تولیدکنندگان صحبت کنیم. در این جا منظور از تولیدکننگان، نخل داران نمی باشند. در واقع منظور کارگاه ها و سالن های بسته بندی هستند. سالن های مجهزی که زیرساخت ها و تجهیزات لازم را جهت تولید خرمای باکیفیت دارا هستند.
در مجموعه های معتبر و شناخته شده هیچ وقت خرما سایر کهنه عرضه نمی شود. مدیران این مجموعه ها بررسی می کنند که نیاز شما چیست و محصول را طبق سفارش شما در نظر می گیرند.
همچنین در این مجموعه ها شرایط برای بسته بندی انواع خرما سایر تحت برند شما و در اوزان مختلف فراهم است. در این جا منظور از انواع خرمای سایر در واقع محصولی است که در مناطق مختلف از جمله شادگان، کارون، اهواز، آبادان، خرمشهر، بهبهان و … کاشت و از نخیلات جمع آوری می شود.
بهترین خرمای خوزستان از نظر حجم تولید و رتبه ی صادرات همین رقم خرما سایر یا خرمای استعمران می باشد. محصولی که ماندگاری بسیار عالی دارد. در نظر داشته باشید که اگر این محصول توسط واسطه ها تهیه شود، به مراتب شما می بایست مبلغ بالاتری را برای آن پرداخت نمایید.
اما پس از انتخاب محصول و تولیدکننده مناسب، شما می بایست به حداقل الزامات برای خروج کالا از ایران و ورود به کشور مقصد را داشته باشید.

صادرات خرما سایر ایران

صادرات انواع خرما سایر به صورت حرفه ای

در واقع شما با فرض این که بازاریابی و شناخت کافی نسبت به بازار هدف خود دارید، می توانید هر یک از تنوع این محصول را انتخاب نمایید. حال برای این که شما شناخت کافی نسبت به بازار فروش انواع خرمای سایر از لحاظ کیفی داشته باشید، مقاله ای بسیار مطلوب در این حوزه تهیه کرده ایم. که خواندن آن حتما توصیه می گردد.
در ادامه، قوانین و مقررات کشوری را قبل از خرید خرما سایر حتما در نظر بگیرید. مثلا به این گونه نباشد که شما کالا را می توانید از ایران خارج کنید، اما تحت هر شرایطی از جمله قوانین و مقررات کشور از جمله ممنوعیت و یا مشکلات تحریمی و یا هر مبحثی مشابه این، باعث شود شما نتوانید اجازه ترخیص کالا را در کشور مقصد داشته باشید. این یعنی یک زیان سنگین برای صادرات که نصیب شما می شود.
برعکس، با شناخت کافی نسبت به این موضوع، شما با انتخاب کالای استاندارد، بخش عظیمی از چالش های پیش روی خود را برطرف نموده اید. در نهایت، با توجه به کشور مقصد خود باید تصمیم بگیرید که حمل و نقل دریایی برای شما مناسب و امکان پذیر است و یا به صورت جاده ای و ریلی مناسب است؟
البته در این حوزه می توانید از تجربه ی مجموعه ما در زمینه تامین، سورتینگ، بسته بندی و صادرات بهره مند شوید. در نهایت، محموله ی سفارشی شما می بایست به گمرک مد نظر در ایران رسیده باشد و با ارائه ی اسناد و مدارک و اظهار کالا، اجازه ی خروج از کشور ایران برای شما صادر می گردد.
حال با توجه به این اسناد و مدارک و ارئه ی آن در گمرک کشور مقصد، شما می توانید کالا را به انبار خود در آن کشور برسانید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *