صادرات خرما سایر به ترکیه

صادرات خرما سایر به ترکیه

صادرات خرما سایر به ترکیه هر ساله توسط تجار و بازرگانان داخلی و ترکی در حجم های زیاد و به صورت عمده و مستقیم انجام می شود. مرز مشترک بین دو کشور ایران و ترکیه و سهولت در صادرات و واردات بین آن ها باعث شده تا فعالیت های اقتصادی بین دو کشور بسیار راحت تر باشد.
در ادامه این مقاله به مزایای صادرات خرما به ترکیه و همچنین شرایط فعالیت و صادرات این محصول خواهیم پرداخت.

صادرات خرما سایر

مزایای صادرات خرما به ترکیه

قطعا می دانید که سرانه ی مصرف خرما در کشورهای آسیایی روز به روز در حال افزایش می باشد. یکی از کشورهایی که فرهنگ نزدیکی با کشورمان ایران دارد، ترکیه است.
هر ساله بسیاری از کالاها از ایران به ترکیه و همچنین برعکس صادرات و واردات می شود. ولی از آن جایی که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع خرما در جهان است، بنابراین، شاهد صادرات این محصول از ایران به ترکیه هستیم.
حجم این صادرات از زمان برداشت خرما که تقریبا از اواسط مرداد ماه شروع می شود، تا پایان فصل ادامه دارد. اما وجود نقاط مشترک بین دو کشور، مخصوصا وجود مسلمانان در این کشور و ایام مختلف از جمله ماه مبارک رمضان و همچنین شناخت کافی نسبت به خرما و سرانه ی خوب مصرف خرما در این کشور، باعث شده تجار زیادی در حوزه صادرات خرما از ایران به ترکیه فعالیت داشته باشند.

بنابراین اگر آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران را بررسی کنیم، می بینیم که هر ساله انواع خرما از جمله خرما مضافتی، خرما پیارم، خرما کبکاب، خرما کلوته، خرما زاهدی یا قصب، خرما ربی، خرما سایر یا استعمران، خرما شاهانی، خرما شهابی و … در بسته بندی های مختلف به این کشور صادر می گردد.
مرز مشترک بین دو کشور و موارد ذکر شده در بالا باعث شده تا تقاضا برای این محصول در ترکیه رو به افزایش باشد. تک تک این موارد می تواند به عنوان نقاط قوت و پتانسیل بالقوه جهت فعالیت در این حوزه و مخصوصا بازارهای هدف ترکیه باشد.
اما یکی از بهترین ارقامی که ماندگاری بسیار بالا و کیفیت مناسبی داشته و هر ساله به این کشور و سایر کشورهای جهان صادر می گردد، خرمای سایر یا همان خرما استعمران ایران می باشد. که در ادامه به شرایط فعالیت در این حوزه اشاره خواهیم کرد.

صادرات خرمای سایر به ترکیه

صادرات خرما سایر به ترکیه

مرز مشترک بین دو کشور و سهولت در صادرات و واردات بین آن ها باعث شده تا فعالیت های اقتصادی بین دو کشور بسیار راحت تر باشد. همچنین از آن جایی که ترکیه پل ارتباطی در آسیا با کشورهای اروپایی می باشد، ظرفیت های بسیاری را می توان مورد بررسی قرار داد.
علی رغم محدودیت هایی که وجود دارد، تجار داخلی و تجار ترکیه می توانند پل ارتباطی بین صادرات خرما از ایران به اروپا نیز باشند. اما اگر شما می خواهید در این حوزه فعالیت کنید و از سود صادرات انواع خرما به ترکیه بهره مند شوید، لازم است تا نسبت به بازار هدف خود شناخت کافی پیدا کنید. و با تعامل و انتخاب تولیدکنندگان خرما سایر در ایران، کسب و کار خود را رونق دهید.
همانطور که در بالا بیان شد، خرما سایر با توجه به ماندگاری خوب و قیمت مناسبی که دارد، همیشه جزو اولویت های صادرات تجار قرار گرفته است. این رقم اغلب به صورت سورت شده، روغن خورده و در کارتن های ۵ و ۱۰ کیلوگرمی به صورت فله انتخاب و خریداری می شود.

اما جهت صادرات باید در ابتدا پس از انتخاب واحدهای تولید و بسته بندی، کالا به مرز بازرگان ارسال شود. در نهایت با انجام فرآیند ترخیص کالا از جمله اظهار کالا، اخذ گواهی های لازم (بهداشت و استاندارد)، محصول اجازه خروج از مرز را دریافت می کند. در نهایت کالا به شهر مقصد در ترکیه ارسال می گردد.
حال با توجه به این که خاستگاه و بزرگترین مرکز تولید خرما سایر در ایران استان خوزستان است، مجموعه ما در شادگان آماده همکاری با تجار فعال در این حوزه می باشد. از این رو به عنوان مرکز فروش خرما سایر شادگان و سایر مناطق شما را در امر تامین، تولید، سورتینگ، بسته بندی و همچنین صادرات این رقم از صفر تا صد یاری می نماید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *