صادرات خرمای پیارم از بندرعباس

خرمای پیارم بندرعباس

هر ساله بخش اعظمی از خرمای پیارم ایران به صورت دریایی از بندرعباس به سایر کشورهای جهان صادر می گردد. نزدیکی بزرگترین مراکز تولید خرمای پیارم در اطراف بندرعباس، شرایط حمل و نقل را تا حدودی ارزان تر کرده است. در ادامه به این موضوع بیشتر می پردازیم.

صادرات خرما پیارم

صادرات خرما از بندرعباس

بندرعباس یکی از شهرهای بزرگ جنوب و مرکز استان هرمزگان می باشد. وجود بنادر شهید رجایی و شهید باهنر باعث شده این منطقه یکی از مراکز اقتصادی و جابه جایی کالا به سراسر دنیا تلقی شود.
مثلا در بندر شهید رجایی، وجود دستگاه های جرثقیل دروازه ای، پست اسکله ای و همچنین با داشتن ترمینال کانتینری پیشرفته، توانایی پهلو دهی انواع کشتی های بزرگ و اقیانوس پیما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
یکی از مهمترین کالاهایی که ارز آوری خوبی برای کشور دارد و از این بنادر به بسیاری از کشورهای اروپایی، آمریکایی و شرق آسیا صادر می گردد، انواع خرما می باشد.
صادرات خرما به صورت دریایی شاید مقداری زمان بر باشد، اما از لحاظ هزینه بسیار مقرون به صرفه تر می باشد.
هر ساله از این منطقه انواع خرماهای خشک، نیمه خشک و نرم در کانتینرهای ۲۰ و ۴۰ فوت معمولی و یخچالی به سایر کشورها از جمله قطر، امارت، عمان، هند، چین، اندونزی، تایلند، انگلستان، ایتالیا، فرانسه، آلمان و … صادر می گردد.

صادرات خرما پیارم از بندرعباس

صادرات خرمای پیارم از بندرعباس

حال که دریافتید منطقه ی بندرعباس یکی از قطب های ترخیص و صادرات خرمای پیارم از ایران می باشد، لازم است بدانید نزدیکی آن به شهری همچون حاجی آباد، مزیت هایی را به دنبال دارد.
خرمای پیارم حاجی آباد در میان تجار داخلی و خارجی از شهرت و محبوبیت خوبی برخوردار می باشد.
صرف نظر از خواص خرمای پیارم که بسیار می باشد، تقاضا برای کاشت و تولید این محصول، به دلیل صرفه و قیمت فروش بیشتر، در بیشتر استان های خرماخیز رو به افزایش می باشد.
به عبارت دیگر، قیمت خرمای پیارم نسبت به سایر ارقام تولید شده در ایران بیشتر می باشد. از آن جا که فاصله ی بندرعباس تا حاجی آباد و روستاهای اطراف آن تقریبا ۱۷۰ کیلومتر می باشد، برخی این محصول را خرمای پیارم بندرعباس نیز معرفی می کنند.
شاید دلیل آن، نزدیکی این دو منطقه و یا وجود آن ها در یک استان و یا صادرات این محصول از بندرعباس به سایر کشورها باشد.
همین فاصله ی کم باعث شده تا هزینه ی حمل و نقل داخلی از برداشت و تولیدی تا گمرک خیلی کمتر شود. که این موضوع یک جذابیت برای تجار می باشد.
تجار پس از انتخاب خرمای پیارم با بسته بندی مدنظر، با داشتن کارت بازرگانی و پر کردن اظهارنامه، کالا را به بندرعباس حمل می کنند.
در نهایت، محصول را پس از اخذ گواهی بهداشت و استاندارد (و اخذ گواهی قرنطینه در صورت نیاز) در کانتینرهای رزرو شده قرار می دهند.
درنهایت پس از انجام امورات گمرکی و بندری، کانتینر بر روی عرشه کشتی قرار گرفته و به کشور مقصد صادر می گردد.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *