صادرات خرما مضافتی به سراسر جهان

علی رغم بسیاری از محدودیت ها، همواره شاهد صادرات خرما مضافتی از ایران به سراسر جهان هستیم. البته این میزان صادرات سال به سال پستی ها و بلندی هایی دارد. در این مقاله قصد داریم تا با راهنمایی هر چه بهتر، شرایط را برای شما جهت ارسال خرمای مضافتی به کشور مقصد فراهم نماییم.

مشتری خرما مضافتی

مشتری خرما مضافتی ایران

کمتر خرما فروشی در ایران است که طعم خرما و رطب مضافتی را نچشیده و یا با شهرت آن آشنا نباشد. محصولی که به صورت حرفه ای تنها در کشورمان ایران تولید و روانه ی بازار می گردد.
اگر به ۱۰ الی ۲۰ سال قبل نیز برگردیم، باز هم در سفره ی مردمان قدیمی تر از این رقم استفاده می شد. بافت نرم، طعم بینظیر و قیمت نسبتا ارزان باعث شده تا از سراسر استان ها و شهرها و حتی روستاها از این رقم استفاده نمایند.
صرف نظر از آن می توان به بسیاری از کشورهای مشتاق به خرید خرمای مضافتی ایران اشاره کرد. به عبارت دیگر، با شروع فصل خرماپزان در مرداد ماه، کم کم فرآیند جمع آوری این محصول از دل نخلستان های استان کرمان، سیستان و بلوچستان و حتی هرمزگان آغاز می گردد.
از بزرگترین خریداران خرمای مضافتی، صاحبین سردخانه ها و واحدهای تولیدی و بسته بندی سراسر کشور می باشند. در ادامه می توان به تجار و عمده فروشان داخلی و خارجی، شرکت های تعاونی، سازمان های دولتی و خصوصی و صاحبین برند اشاره کرد.

صادرات خرمای مضافتی

راهنمای صادرات خرما مضافتی

یکی از گروه هایی که در طبقه ی خریداران و یا مشتریان این محصول قرار می گیرد، بیش از ۵۰ کشور جهان است. از مهمترین آن ها عبارتند از هند، پاکستان، افغانستان، ارمنستان، ترکمنستان، قزاقستان، روسیه، اکراین، ترکیه، گرجستان، عراق و برخی کشورهای عربی و اروپایی و حتی آمریکا.
همانطور که می دانید با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی کشور ما در قبال سایر کشورها و تحریم های موجود، مشکلات فراوانی در خصوص صادرات به کشورهای مختلف وجود دارد.
علی رغم همه ی محدودیت ها، کار نشد ندارد. یعنی از هر محدودیتی که برای کشور ایجاد می کنند راه تازه ای برای فعالیت و صادرات ایجاد می کنیم و می کنند. مثال بارز آن وجود خرمای مضافتی ایران در خود آمریکا است.
اما اگر به طور خلاصه بخواهیم شرایط صادرات را توضیح دهیم، می توان به چند بند زیر اشاره کرد که توصیه به رعایت تک تک آن ها می باشد:

  1. بازاریابی و شناخت کافی از بازار مقصد
  2. انتخاب بهترین خرمای مضافتی ایران با توجه به نیاز بازار هدف
  3. توجه به بسته بندی و کیفیت خرما مضافتی
  4. اخذ گواهی های لازم جهت ترخیص در کشور مبدا و مقصد (مانند گواهی بهداشت، استاندارد و مبدا)
  5. ارسال سفارش به گمرک مبدا
  6. انجام فرآیند ترخیص کالا مثلا اظهار کالا و …
  7. در نظر گرفتن نوع حمل کالا با توجه به کشور مقصد. مانند دریایی یا زمینی
  8. اگر جهت ارسال کالا به کشور مقصد، مشکل تحریم ها وجود داشته باشد، با تغییر اسناد به کشور ثالث (مثلا به نام کشور امارات یا عمان) همه مشکلات حل می شود.
  9. در نهایت با ارائه ی اسناد تهیه شده و ارائه شده به گمرک مقصد، محموله را ترخیص و به مقصد هدایت می کنیم.
به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *