خرما خشک ربی با انواع بسته بندی

خرما خشک ربی

خرما خشک ربی یکی دیگر از ارقام پر صادرات ایران می باشد. ظاهر کشیده و رنگ مشکی آن جذابیت این محصول را دو چندان کرده است. میزان رطوبت این محصول به گونه ای است که به راحتی می توان در انواع بسته بندی سفارش داد. البته تعداد اندکی نیز رطب این محصول را جهت تازه خوری سفارش می دهند. در ابتدا بیایید به تفاوت رطب و خرما بپردازیم.

انواع خرما ربی

فرق رطب و خرما در چیست؟

میوه ی نخل همانند سایر درختان، فرآیند رسیدن محصول خاص خود را دارد. زمانی که نخل کاشته می شود تقریبا 5 الی 10 سال برای به ثمر نشستن آن صبر و رسیدگی لازم است. البته این بازه ی زمانی برای انواع خرمای ایران و همچنین شرایط آب و هوایی متفاوت می تواند متغیر باشد.
اما فرآیند برداشت محصول در چندین مرحله صورت می گیرد. در واقع، این صاحب نخلستان است که تصمیم می گیرد کدام مرحله از برداشت را انتخاب کند. البته آن ها مرحله ای را انتخاب می کنند که بازار هدف داشته و بیشترین تقاضا را داشته باشند.
این مراحل عبارتند از : خارک، رطبی و خرما. اگر بخواهیم تا حدودی شما را با حالت خارک آشنا سازیم می توان گفت فرض کنید خرمالوی سبز نارس را دارید می خورید. تقریبا طعم و مزه مشابه هم را دارند.
اما گذشت زمان و گرمای تابستان، این میوه را تبدیل به رطب و در نهایت خرما می کند. که هر دو قابلیت خرید و فروش و مصرف را دارند. از مهمترین راه های تشخیص خرما و رطب، میزان قند و رطوبت محصول می باشد.
در تصویر بالا این تفاوت به راحتی قابل مشاهده می باشد.

خرما ربی خشک

تفاوت خرمای ربی و پیارم

تفاوت این دو محصول را می توان از بعدهای مختلف بررسی کرد. مثلا خرمای ربی در اواخر مرداد ماه و خرمای پیارم از اوایل مهر ماه از نخیلات برداشت می شود.
علاوه بر این موضوع، رطب ربی قرمز رنگ بوده که به مرور در مرحله ی خرما به رنگ قهوه ای و مایل به مشکی می شود. ولی رطب پیارم زرد رنگ بوده و سپس در مرحله ی خرما به رنگ قهوه ای کمرنگ و پررنگ و تا حدودی مشکی تبدیل می شود.
هر دو محصول، سایز کشیده داشته و بیشتر در مرحله ی خرما برداشت می شوند. اما همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، ظاهر آن ها با یکدیگر متفاوت می باشد.

از مهمترین تفاوت این دو محصول می توان به قیمت آن ها اشاره کرد. خرما پیارم به مراتب گران تر از خرمای ربی می باشد. البته تفاوت خرمای پیارم با خرماهای دیگر را می توان براساس میزان قند آن نیز مورد بررسی قرار داد.

انواع بسته بندی خرما ربی

تولید خرما خشک ربی با انواع بسته بندی

با توجه به توضیحات بالا، قطعا تا حدودی با مشخصات ظاهری خرما ربی آشنا شده اید. اما لازم است بدانید این محصول با توجه به میزان رطوبت آن، در طبقه ی خرماهای خشک و نیمه خشک (متناسب با زمان برداشت از نخل) تقسیم می شود.

شاید یکی از دلایل بازار پسندی این محصول، همین مورد باشد. چرا که سلیقه ی مصرف کنندگان خرما در جهان، متفاوت می باشد.
علاوه بر این موضوع، تقریبا ماندگاری خرماهای خشک راحت تر و بیشتر می باشد. همین موضوع باعث شده تا دست تولیدکنندگان خرما ربی برای بسته بندی بازتر باشد.
چرا که خرماهایی که چسبندگی داشته و یا پرشیره هستند، شرایط بسته بندی سخت تری را دارند. از آن جایی که خریداران خرما خشک ربی در بازار داخل و خارج، سلیقه های متفاوتی دارند، از این رو امکان تولید این محصول در انواع بسته بندی های کوچک و بزرگ در مجموعه ی ما فراهم می باشد.

به این مقاله امتیاز دهید.

4 پاسخ

    1. سلام و وقت بخیر دوست عزیز. درخواست شما دریافت شد. در خصوص خرما پیارم برای صادرات و خرما ربی مرغوب فرمودین به زودی به شما اطلاع خواهیم داد.

  1. سلام خرمای ربی درجه یک حدود40تن دارم
    فوق العاده هستند.
    خرمای ربی بلوچستان

    1. سلام و وقت بخیر دوست عزیز. در خصوص خرما ربی سیستان و بلوچستان که فرمودین می تونید عکس و فیلم بار رو برای مدیر فروش مجموعه و راه های ارتباطی ذکر شده ارسال کنید جهت بررسی کیفیت و قیمت محصول.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *