انواع خرما مضافتی ایران کدامند؟

انواع خرما مضافتی ایران

در این مقاله قصد داریم شما را با انواع خرما کبکاب  ایران آشنا سازیم. شناخت کافی رقم خرمای مضافتی تولید شده در هر منطقه، شما را جهت خرید برای بازار هدف خود به صورت مفید و مناسب یاری می سازد. علاوه بر آن، مهمترین انواع خرمای صادراتی ایران که در صدر آن ها خرما و رطب مضافتی است، معرفی می گردد.

خرمای مضافتی ایران

بازار خرمای ایران

با گذشت زمان و توجه عموم مردم به ارزش غذایی و افزایش کیفیت سطح زندگی، غذاهای سالم و مقوی بیش از پیش مورد استفاده و مصرف خانواده ها قرار گرفته است. که یکی از محصولاتی که خانوار علاقمند به تهیه و مصرف آن هستند، انواع خرما در سراسر جهان می باشد.
از جمله خواص انواع خرما این است که می تواند به سطح کنترل خون و همچنین استحکام و سلامت استخوان ها و همچنین سلامت مغز کمک کند. طبق مقالات علمی، این محصول می تواند از التهاب ها پیشگیری کرده و یک محصول سرشار از مواد مغذی برای زنان باردار می باشد.
در برخی مقالت به این که خرما می تواند به درمان یبوست و همچنین سلامت پوست کمک کنند، اشاره شده است.

حال با این همه خواص که در این جا تنها به چند مورد آن اشاره کردیم، مشتاق برای کسب اطلاعات بیشتری در خصوص این محصول باشید. و با توجه به این موضوعات بالا شاید از خود بپرسید بهترین خرمای جهان در کدام کشور است؟
لازم به ذکر است که کشورهای ایران، الجزایر، مصر، عربستان، عراق، تونس و … از بزرگترین تولیدکنندگان انواع خرما در جهان به شمار می آیند. اما این نکته را در نظر داشته باشید که ارقام مختلف خرما هیچ برتری نسبت به یکدیگر ندارند. بلکه تنها تفاوت آن ها در ظاهر، قیمت و یا کشور تولید آن ها می باشد. البته می توان به میزان رطوبت و طعم آن نیز اشاره کرد. در ایران شاهد تولید انواع خرما صادراتی و رطبی هستیم.
حال با توجه به این تفاسیر، بهترین خرما شاهانی کدام است؟ و یا این که بهترین خرمای صادراتی ایران کدامند؟

انواع خرمای مضافتی ایران

انواع خرمای صادراتی ایران

ایران با توجه به شرایط آب و هوایی مطلوب، هر ساله پتانسیل تولید انواع خرمای صادراتی و غیر تجاری را با حجم بیش از ۱ میلیون تن ظرفیت دارد. که طبق بسیاری از مقالات شاهد تولید بیش از ۱۰۰ رقم از این محصول هستیم.

شما می توانید از طریق این مجموعه گرانترین خرمای ایران و همچنین ارزان ترین آن را ثبت سفارش نمایید.
اما اگر بخواهیم انواع خرمای صادراتی ایران را به ترتیب حجم صادرات آن بیان کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خرما مضافتی
  • خرما شاهانی
  • خرما سایر یا استعمران
  • خرما کبکاب
  • خرما کلوته
  • خرما ربی
  • خرما زاهدی
  • خرما پیارم
  • خرما خاصویی
  • خرما شهابی
  • خرما گنتار
  • خرما برحی و …

خرمای مضافتی بم

معرفی انواع خرما مضافتی ایران

خرما و رطب مضافتی یکی از محبوب ترین ارقام تولید شده در ایران است. که هر ساله علاوه بر عرضه و مصرف در بازار  داخل، به بیش از ۴۰ کشور در جهان صادر می گردد.
این نمونه منحصر به فرد بوده و متعلق به کشورمان ایران می باشد. به همین دلیل تجار زیادی هر ساله این رقم را برای بازار هدف خود، با کیفیت و بسته بندی های مختلف در نظر می گیرند.
بازه ی تقاضا برای خرید و فروش مستقیم انواع خرما مضافتی ایران از تقریبا مهر ماه آغاز شده و تا حداکثر ۹ ماه بعد ادامه دارد. و در سال آینده مجددا این سیکل ادامه می یابد.
حال خیلی از افراد علی رغم علاقه زیاد جهت ورود به  بازار گسترده این رقم، شناخت کافی نسبت به این محصول ندارند.
این که این محصول متعلق به کدام استان و یا بیشترین سطح زیر کشت این رقم مربوط به کدام منطقه و استان است، می توان به استان کرمان و استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد. بخش ها و روستاهای زیر مجموعه این استان ها هر یک به تنهایی از مراکز مستقیم عرضه خرما مضافتی معرفی می شوند.

همچنین در بازار، رقم تولید شده هر منطقه با نام همان مرکز با قیمت های مختلف عرضه می گردد. مثلا در استان سیستان و بلوچستان، خرما مضافتی سراوان، خرما مضافتی ایرانشهر، خرما مضافتی سیب و سوران و … را داریم.
همچنین در استان کرمان می توان به خرما مضافتی بم (که شهرت جهانی داشته و همچنین با ابن نام ثبت جهانی شده است)، خرمای مضافتی نرماشیر، خرمای مضافتی ریگان، خرمای مضافتی جیرفت، خرمای مضافتی عنبرآباد و … اشاره کرد.
البته می توان به انواع تولید شده این محصول در سایر استان های خرماخیز اشاره کرد. اما از آن جایی که حجم تولید آن ها نسبت به این مناطق کمتر است، به همین مناطق اکتفا می کنیم.

در نظر داشته باشید که همه ی این مراکز می توانند بهترین خرمای مضافتی را به بازار عرضه کنند. اما حجم تولید رقم خوب و درجه یک در هر یک از این مناطق متفاوت است.
حال با این توضیحات، فکر می کنید کدام یک از این نوع محصولات می تواند برای بازار هدف شما مناسب باشد؟ آیا قیمت و ماندگاری هر یک از این محصولات نسبت به یکدیگر متفاوت است؟

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *