مشخصات خرمای صادراتی کلوته ایران

خرمای صادراتی کلوته

آشنایی با مشخصات خرمای صادراتی کلوته شما را برای انتخاب و خرید بهترین رقم کمک می نماید. همچنین توجه به فرآیند صادرات خرمای کلوته از ایران موجب می شود در این زمینه به صورت حرفه ای عمل نموده و دچار ضرر و زیان نشوید. مجموعه ی ما با تجربه چندین ساله در امر تامین، بسته بندی و صادرات انواع خرمای کلوته، می تواند از صفر تا ۱۰۰ ارسال محصول به کشور مد نظر، شما را یاری نماید.

مشخصات خرمای صادراتی کلوته

همانطور که می دانید، ایران یکی از قطب های تولید انواع خرما در دنیا شناخته می شود. از این رو، با توجه به آگاهی مردم جهان نسبت به مصرف محصولات غذایی باارزش، تقاضا برای خرید انواع خرما نیز افزایش می یابد.
در ایران تنوع این محصول بسیار زیاد است. اما ارقام صادراتی محدود به نهایتا ۲۰ مورد می شود. که یکی از این ارقام که مورد بحث این مقاله است، خرما کلوته می باشد.
این خرما یکی از ارزشمند ترین و محبوب ترین ارقام ایران از نظر تجاری و اقتصادی بوده و یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در ایران شناخته می شود.
با توجه به توضیحات بالا، میوه ی خرما خواص بسیاری دارد. مثلا از جمله خواص خرمای کلوته، فیبر بالا، ویتامین های فراوان، نقش مهم آن در خون سازی و کاهش قند، پیشگیری از مشکلات قلبی، درمان اسهال و مشکلات گوارشی و … می باشد. در کل می توان گفت خرمای کلوته یا همان خرمای کلیته یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی است.
همچنین طبع خرمای کلوته بسیار گرم است و برای افرادی که طبع سردی دارند، بسیار مناسب می باشد.
هر ساله بخش اعظمی از این محصول به سراسر دنیا صادر می گردد. کشورهای CIS از مهمترین خریداران خرمای کلوته صادراتی درجه یک ایران هستند.

صادرات خرمای کلوته

صادرات خرمای کلوته از ایران

در بالا به معرفی خرما کلوته ایران و خواص آن پرداختیم. با توجه به توضیحات بالا دریافتیم که رقم کلوته جزو ارقام صادراتی ایران است. اما در نظر داشته باشید که این رقم با توجه به کیفیت آن، می تواند از لحاظ اندازه (ریز یا درشت)، از لحاظ گوشتی بودن (خشک و با رطوبت کمتر و یا آبدار تر و با رطوبت بیشتر)، نوع بسته بندی (فله و یا جعبه های کوچکتر) باشد.
از این رو، تقاضا برای کشورهای مختلف با سلیقه های مختلفی انجام می گیرد. اما در همه ی این موارد شرایط صادرات یکسان می باشد.
تا این لحظه، عوارضی بابت صادرات خرما از ایران به کشورهای همسایه وجود نداشته است. تنها یک سری تشریفات گمرکی و گواهی نیاز دارد که به راحتی می توان این محصول را از ایران ترخیص و به کشور مقصد صادر نمود.
از مهمترین آن ها می توان به گواهی بهداشت و استاندارد، انجام اظهار گمرکی، و گواهی مبدا برای کشور مقصد اشاره نمود.
علاوه بر این موراد، جهت ارسال کالا از مبدا به مقصد شما می بایست با توجه به کشور مقصد، یکی از راه های حمل و نقل (زمینی، ریلی، هوایی، دریایی) را انتخاب نمایید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *