صادرات خرما سایر به روسیه

صادرات خرما سایر به روسیه

صادرات خرما سایر به روسیه در کنار ارقام دیگری همچون خرمای مضافتی، کبکاب، کلوته و … هر ساله رو به افزایش می باشد. اما قبل از صادرات انواع خرما می بایست از قوانین و مقررات کشور مبدا و مقصد اطلاعات کافی داشته باشید. مجموعه ی ما از صفر تا ۱۰۰ تامین، سورتینگ، بسته بندی و صادرات این محصول، آماده همکاری با شما می باشد.

صادرات خرما سایر

صادرات خرما به روسیه

کشور روسیه به دلیل همجواری با ایران، شرایط محدود کشاورزی و همچنین با جمعیتی بیش از ۱۵۰ میلیون نفر، یکی از بزرگترین بازارهای هدف برای صادرات انواع محصولات کشاورزی از ایران است. از این رو، روابط تجاری و اقتصادی خوبی بین این دو کشور وجود دارد.
یکی از مهمترین ارقام صادراتی به روسیه، انواع خرما می باشد. از ارقام خرمای صادراتی به روسیه می توان به خرمای سایر یا استعمران، خرما مضافتی، خرما کبکاب، خرما کلوته و … اشاره نمود.
مجاورت ایران و روسیه موجب کاهش هزینه های انتقال و حمل و نقل شده و این موضوع برای تجار و بازرگانان این حوزه یک مزیت بزرگ به شمار می آید.
اما تجار و خریداران جهت صادرات خرما به کشورهای مختلف از جمله روسیه، قطعا با چالش هایی نیز رو به رو هستند. یکی از این چالش ها، نوسانات شدید ارز می باشد. چرا که با تغییر و نوسانات ارز، قیمت تمام شده برای خریداران و صادرکنندگان خرما نیز تغییر خواهد کرد.
در مقالات قبلی در رابطه با صادرات خرمای سایر به عراق صحبت شده است. این کشور نیز یکی دیگر از مقاصد مهم خرمای استعمران ایران می باشد.

صادرات خرمای سایر به روسیه

شرایط صادرات خرما سایر به روسیه

همانطور که در بالا بیان شد، در کنار ارقامی همچون خرمای مضافتی، خرما کبکاب، خرما زاهدی، خرما کلوته، رقم خرما سایر یا استعمران نیز یکی از ارقام پرفروش و محبوب برای بازار کشورهای CIS، علی الخصوص کشور روسیه می باشد.
این محصول در بیشتر موارد در کارتن های ۵ الی ۱۰ کیلوگرمی، سورت شده، شستشو شده و روغن خورده، با کیفیت های مختلف (ریز، درشت و متوسط) از سوی تجار و صادرکنندگان، انتخاب و خریداری می شود.
شرایط صادرات از ایران بسیار ساده است. در واقع شما با انجام تشریفات گمرکی و اخذ گواهی های لازم و اظهار کالا، می توانید محصول را از ایران خارج کرده و به کشور مدنظر ارسال نمایید. از طریق انتخاب حمل و نقل این کالا به کشور مقصد صادر می گردد.
در گمرکات ایران هیچ گونه عوارض و ممنوعیتی برای صادرات این محصول وجود ندارد. اما جهت ورود این محصول به کشور روسیه از آن جایی که قوانین و مقررات کشورها دائما در حال تغییر و به روزرسانی می باشد، بهتر است که آخرین شرایط و قوانین ورود محصول به کشور بررسی شود.
در حال حاضر حجم صادرات خرما سایر به روسیه هر ساله رو به افزایش می باشد. شما می توانید با انتخاب یکی از تولیدکنندگان معتبر و شناخته شده و باتجربه، انواع خرما استعمران صادراتی را در بسته بندی های مختلف ثبت سفارش و  از طریق انتخاب یکی از راه های حمل و نقل، محصول را به کشور مقصد صادر نمایید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *