صادرات خرمای زاهدی فراشبند

صادرات خرمای زاهدی فراشبند

جهت تولید و صادرات خرمای زاهدی فراشبند هم اکنون می توانید از طریق این مجموعه اقدام نمایید. هر ساله بیش از ۲۵ هزار تن انواع خرمای مرغوب در فراشبند استان فارس تولید و کام مصرف کنندگان داخل و بسیاری از کشورها را شیرین می کند. فرآیند صادرات این محصول همانند سایر ارقام می باشد.

خرمای زاهدی فراشبند

بازار خرما فراشبند

فارس یکی دیگر از استان های پربار در حوزه ی انواع خرما می باشد. تقریبا در نواحی جنوب این استان، فراشبند از قطب های تولید انواع خرما می باشد. به نقل از جهاد کشاورزی این منطقه، سطح زیر کشت این واریته بیش از ۳۵۰۰ هکتار می باشد.
از این وسعت انتظار برداشت بیش از ۲۵ هزار تن انواع خرما می رود. از مهمترین رقم تولیدی می توان به خرمای صادراتی زاهدی اشاره کرد. براساس امار همین سازمان، بالاترین سطح تولید خرمای زاهدی در استان فارس متعلق به همین منطقه می باشد.
برخی بومی های این منطقه رقم زاهدی را خرما قصب نیز معرفی می کنند. البته از دیگر ارقام خرمای فراشبند می توان به خرما خاصویی، خرما کبکاب، خرما لشت، خرما شاهانی، خرما بریم و … اشاره کرد.

صادرات خرما زاهدی فراشبند

راهنمای صادرات خرمای زاهدی فراشبند

در مقالات قبلی اشاره کردیم که شرایط صادرات انواع خرما از ایران به سراسر دنیا قوانین ثابت و یکسانی را دارد. در خصوص صادرات انواع خرمای زاهدی علی الخصوص منطقه ی فراشبند نیز به همین شکل می باشد.
اما نکته ی مهم این است که قوانین و مقررات کشور مقصد جهت اجازه ی واردات انواع خرما مخصوصا از ایران به چه شکل می باشد. مثلا به دلیل برخی تحریم ها، صادرات خرما با نام ایرانی به برخی کشورها مثلا آمریکا ممنوع است (البته ما برای همه ی این مشکلات راه حل داریم).
و یا این که برخی کشورها با توجه به شرایط گمرکی خود نیازمند برخی گواهی های خاص می باشند. مثلا می توان به گواهی قرنطینه و ضدعفونی کردن محصول جهت صادرات به کشور هند اشاره نمود.
اما به طور کلی، بهترین راهکار، انتخاب یک مجموعه ی معتبر و کار کشته می باشد. مجموعه ای که از صفر تا ۱۰۰ تامین، تولید و صادرات در کنار شما باشد.
اما خیلی خلاصه می توان گفت که شما می بایست خرمای زاهدی فراشبند را در بسته بندی مناسب و مجاز خریداری کرده و پس از اخذ گواهی های لازم، کالا را به گمرک مد نظر در ایران ارسال نمایید. در نهایت، با اظهار کالا اجازه ی ترخیص آن از ایران صادر می گردد.
در نهایت، از طریق یکی از راه های حمل و نقل بین المللی، کالا به کشور مقصد ارسال می شود. و در ادامه با ارائه ی مدارک مد نظر به گمرک کشور مقصد، محموله را به انبار مقصد حمل می کنید.
هر ساله تجار زیادی از سراسر دنیا به صورت حضوری و غیر حضوری انواع خرمای ایران را از جمله خرما زاهدی یا خرما قصب فراشبند را جهت بازار هدف خود انتخاب می نمایند.
از مهمترین این کشورها می توان به پاکستان، هند، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای CIS و برخی کشورهای اروپایی نام برد.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *