سودسازی با صادرات خرما سایر به هند

صادرات خرما سایر به هند

صادرات خرما سایر به هند برای تجار و بازرگانان داخلی و خارجی از سود و منفعت زیادی برخوردار می باشد. شناخت کافی مصرف کنندگان در کشور هند و وجود مسلمانان زیادی در این کشور و تاحدودی نزدیکی آداب و فرهنگ مصرف این کشور با کشور ما، از نقاط عطف این موضوع است. برای صادرات خرمای سایر به صورت حرفه ای به این کشور پرجمعیت، اگر به صورت اصولی ورود کنید، قطعا در یک بازه ی کوتاه مدت چند ساله می توانید یکی از تاجران بنام و فعال در این حوزه شوید.
در این مقاله به شما کمک می کنیم تا با چالش ها، تعرفه های صادرات خرما سایر به هند و همچنین موفقیت در این مسیر بیشتر آشنا شوید.

صادرات خرما سایر

کسب سود با صادرات خرما به هند

همانطور که می دانید در دنیا کشورهای بسیاری با فرهنگ و رسوم مصرف متفاوت وجود دارند. خیلی از این کشورها با انواع خرما آشنایی کاملی ندارند. برخی نیز حتی نام آن را نشنیده اند. اما کشورهایی نیز هستند که خرما در سبد کالایی ضروری آن ها قرار دارد. مثلا کشورهای همسایه از جمله هند، پاکستان، افغانستان، عراق، ترکیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و …
این موضوع باعث شده تا تجار زیادی در حوزه ی خرید و فروش انواع خرما فعالیت داشته باشند. این تجار می توانند داخلی و یا حتی خارجی باشند. از آن جایی که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و تامین کنندگان انواع خرما در جهان به شمار می آید، بنابراین می تواند یک پتانسیل و ظرفیت بسیار مناسب برای تجار ایرانی باشد.
از طرفی دیگر کشور هند با توجه به فرهنگ مصرف تاحدودی نزدیک به ایران و همچنین جمعیت بسیار زیاد، یک فرصت و ظرفیت بالقوه برای تجار به شمار می آید. البته  در نظر داشته باشید که محصولات باغی ایران به دلیل کیفیت و طعم بسیار خوب، خواهان زیادی را نیز در سراسر دنیا دارند. مثلا می توان به انواع خرما، بادام، پسته و سیب، پرتقال و … اشاره کرد.
کشور هند یکی از بزرگترین واردکنندگان خرما از سراسر جهان می باشد. از طرف دیگر یکی از بزرگترین کشورهای مورد هدف برای تجارت این حوزه مخصوصا برای ایرانیان، همین کشور است.
حال اگر شما به خوبی این بازار هدف را آنالیز و بررسی کنید و بتوانید به خوبی نیاز آن ها را شناسایی کنید، قطعا می توانید سالانه چند صد تن و یا حتی چند هزار تن خرما به این کشور صادر کنید. این یعنی یک فرصت بسیار ناب و کسب سود عالی برای شما.
از مهمترین ارقامی که هر ساله به این کشور صادر می گردد می توان به خرما و رطب مضافتی، خرما سایر یا استعمران، خرما زاهدی یا قصب، خرما کبکاب، خرما پیارم، خرما کلوته و خرما شاهانی اشاره کرد.

صادرات خرمای سایر به هند

چالش های صادرات خرما به هندوستان

قطعا با توجه به توضیخات بالا وسوسه شده اید که هر چه زودتر وارد این حوزه شوید. اما موضوع فراتر از آن چه که در این جملات گفته شد می باشد.
به همین اندازه که این موضوع برای شما جذاب است، اما چالش ها و مشکلات خاص خود را نیز دارد. مثلا اگر شما به خوبی با تعرفه گمرکی صادرات خرما در کشور مبدا و مقصد آشنایی نداشته باشید، نمی توانید به خوبی بهای تمام شده کالا را در کشور هند محاسبه کنید.
در واقع کوچکترین اشتباه در محاسبات حمل و نقل، کالای انتخابی، نوع بسته بندی و قیمت خرید باعث می شود تا سود صادرات خرما از ایران به هند برای شما کمتر و یا صفر و حتی ضرر شود.

از این موارد که بگذریم، خرمای استعمران یا همان خرما سایر صادراتی خوزستان یکی از محبوب ترین ارقامی است که هر ساله به این کشور صادرات می شود. خیلی خلاصه بخواهیم دلیل آن را بیان کنیم، قیمت مناسب و ماندگاری بالای این محصول است.
رقمی که در واحدهای تولیدی پس از سورتینگ شستشو و بسیار تمیز و جذاب شده و با گرید بندی که صورت می گیرد خرما یکدست شده و در نهایت در بسته بندی های سفارش شده تولید می گردد.
اما با توجه به بافت نیمه خشک خرما سایر و ماندگاری بالای آن و شرایط حمل و نقل نسبتا بهتر، تجار را مجاب می کند تا این محصول قیمت مناسب را برای این کشور انتخاب نمایند.

صادرات خرمای سایر

راهنمای صادرات خرما سایر به هند

البته در نظر داشته باشید که همه نوع رقم به کشور هند صادر می گردد. اما حجم صادرات خرمای استعمران ایران بسیار زیاد است. برای انجام این فرآیند می بایست گواهی های لازم را از ایران گرفته، پس از اظهار کالا به بنادر جنوبی ایران (اکثرا از بندر شهید رجایی) و با انتخاب یک ترخیص کار حرفه ای، کالای خود را از طریق حمل و نقل دریایی به کشور مقصد ارسال نمایید.
لازم به ذکر است که تعرفه ی صادرات خرما از ایران صفر است. و در خصوص کشور مقصد بهتر است که با ترخیص کار خود در کشور مقصد از قبل هماهنگی و مشاوره لازم را انجام داده باشید.
در نهایت با ارائه اسناد و مدارک و گواهی بهداشت، علی الخصوص گواهی قرنطینه یا ضدعفونی کالا، می توانید کالا را در کشور مقصد ترخیص نمایید.
لازم به ذکر است روابط اقتصادی خوب و رو به رشد ایران و هند و همچنین توسعه ی زیر ساخت ها برای انجام این کارها مثلا توسعه ی بندر چابهار و همچنین رشد اقتصادی کشور هند و ثبات اقتصادی در این کشور، می تواند از مهمترین فاکتورهای مناسب برای ضرورت صادرات خرما به این کشور باشد.
مجموعه ی تولیدی ما در شادگان خوزستان با عرضه انواع خرما سایر صادراتی با قیمت دست اول، امکان همکاری را با شما تجار و سرمایه گذاران داخلی و خارجی دارد.

سوالات متداول شما

صادرات خرما سایر به هند چه مزایایی دارد؟

کشور هند با توجه به روابط دوستانه ای که با ایران داشته، می تواند مقصد خوبی برای صادرات خرما سایر ایران باشد که ماندگاری بالا و خواص بی نظیری دارد.

از کجا مشاوره صادرات خرما به هند بگیریم؟

مجموعه خرما صادراتی با سابقه ای درخشان در حوزه صادرات خرما سایر، راهنما و مشاور شما در امر صادرات خرما سایر به هند خواهد بود.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *