صادرات خرمای پیارم به روسیه با سود مناسب

صادرات خرمای پیارم

جهت صادرات خرمای پیارم به روسیه هم اکنون می توانید با ما ارتباط برقرار کنید. در این مقاله با انواع خرمای پیارم و هر انچه که برای صادرات خرمای پیارم از ایران به روسیه لازم است را میخوانید.

بررسی بازار روسیه جهت صادرات خرما پیارم

همانطور که میدانید روسیه پهناور ترین کشور جهان می باشد که در شمال اوراسیا قرار دارد. شرایط آب و هوایی روسیه و همچنین تحریم های غرب باعث شده این کشور بخشی از نیاز خود را علاوه بر بازار داخل، از کشور های مختلف تامین نماید. این موارد شرایط صادرات به کشور روسیه را برای کشورهای همسایه به ویژه ایران بیشتر فراهم می کند.
ایران و روسیه تعاملات سیاسی بسیار خوبی دارند اما تعاملات اقتصادی این کشور ها می تواند بهتر هم شود. بزرگترین اقلام عمده صادراتی از ایران به روسیه مواد غذایی و محصولات کشاورزی از جمله میوه جات، خشکبار، سبزیجات، انواع خرما، پسته و انگور خشک می باشد.
جمعیت بیش از 150 میلیون نفری کشور روسیه بازار هدف بسیار مناسبی برای صادرات انواع خرما از جمله رقم پیارم می باشد.

سود صادرات خرما پیارم

کدام نوع خرما پیارم برای صادرات به روسیه مناسب است؟

پس از بررسی بازار، برای این که از سود صادرات خرما پیارم بهره مند شوید باید محصولی متناسب با این بازار انتخاب کنید. حال شاید بپرسید کدام نوع خرما پیارم برای بازار هدفتان مناسب است؟ پاسخ این سوال بستگی به میزان و سطح کشش درآمد نیاز مردم آن بازار دارد.
پس از بررسی این موضوع رقم خرما پیارمی که سورت خوبی شده، کیفیت یکدستی دارد، بسته بندی شکیل و محکم و قیمت مناسبی داشته باشد برای صادرات به روسیه بسیار عالی می باشد.

همانطور که میدانید استان هرمزگان ایران مهد تولید خرمای پیارم است. توجه شود که قیمت مناسب در موفقیت شما بسیار اهمیت دارد.
به همین خاطر به صورت تخصصی در مقاله قبلی با عنوان قیمت فروش انواع خرما پیارم استان هرمزگان صحبت کردیم. در حال حاضر انواع خرما پیارم بر اساس سایز، تعداد در کیلوی و رنگ با نام سوپر سلکت، سلکت، معمولی، درجه دو و بدون هسته طبقه بندی می شود.

صادرات خرما پیارم به روسیه

راهنمای صادرات خرمای پیارم به روسیه

برای اینکه در کسب و کار خود دچار مشکل نشوید بهتر است به نکات زیر به خوبی دقت کنید. برای صادرات از ایران به روسیه باید از تمامی قوانین و مقررات، اسناد و مجوزلات لازم، شرایط حمل و نقل و در نهایت روش های حمل و نقل و دریافت مبلغ معامله مطلع باشید.
ابتدا لازم است کالای مد نظر خود را تامین کنید. به عبارت دیگر با یکی از شرکت های تولید کننده خرما پیارم در ایران قرارداد بسته شود.
سپس مجوزات لازم جهت صادرات از ایران و واردات به کشور روسیه (از جمله گواهی بهداشت و استاندارد و قرنطینه و …) در مبدا تهیه گردد.
سپس با اظهار کردن کالا به گمرک جواز خروج کالا صادر می گردد. سپس با تهیه فاکتور کالا و دریافت گواهی مبدا کالا می بایست با شرکت های حمل و نقل بین المللی ( به همراه بیمه) قرارداد بسته تا کالای شما را در مقصد تحویل دهند.
جهت صادرات به روسیه، در گمرک این کشور می بایست چگونگی سیستم ارسال کالا، بازدید کالا در زمان ورود و تحویل به دریافت کننده محصول مشخص باشد.
در نهایت با پرداخت مالیات و عوارض، ارائه گواهی مبدا، بارنامه محصول و گواهی بهداشت میتوانید کالای خود را ترخیص کنید.

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=””]طبق موافقتنامه موقت تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (شامل کشور های روسیه، بلاروس، ارمنستان، قرقیزستان، قزاقستان)، در سال 1398، و امتیازات اعطایی طرفین به یکدیگر، طبق این قرارداد مالیات صادرات خرما پیارم از ایران به روسیه معاف از مالیات یا نزدیک به صفر است. جمعیت کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، 182 میلیون و 700 هزار نفر می‌باشد.[/box]

صادرات خرمای پیارم به روسیه

صادرات خرمای پیارم به روسیه و شرایط حمل و نقل آن

از آنجا که روسیه کشور بسیار پهناور است، ابتدا لازم است در زمان صادرات خرمای پیارم به روسیه ابتدا باید بررسی کنید مقصد کدام شهر یا منطقه این کشور می باشد. امکان حمل نقل هوایی، دریایی، زمینی و ریلی جهت صادرات از ایران به روسیه فراهم و ممکن می باشد.

صادرات خرمای پیارم

صادرات خرمای پیارم به روسیه به صورت زمینی

مهمترین مسیر حمل و نقل زمینی جهت صادرات کالا از ایران به روسیه، شهرستان آستارا در استان گیلان می باشد. بسیاری محصول را در کامیون های ایرانی به این مرز رسانده و مجددا محصول را در ماشین های ترانزیت جابه جا و در نهایت به روسیه صادر می کنند. این کار مقداری زمان بر و دردسر دارد.
بهتر است از همان کامیون یا تریلی های ترانزیت را انتخاب کنید.
بعد از پایانه گمرکی شهرستان آستارا، محموله وارد کشور آذربایجان شده و تقریبا 570 کیلومتر را طی میکند. سپس از نقطه مرزی سامور وارد جمهوری داغستان در فدراسیون روسیه می شوند. و از آنجا به منطقه یا مقصد نهایی ادامه مسیر میدهد.

انتخاب دیگر برای حمل و نقل زمینی کالا بین ایران و روسیه از مرزهای شمال شرقی ایران در منطقه سرخس و باجگیران می باشد. به عبارت دیگر کامیون ها بعد از عبور از گمرکات مرزی ذکر شده وارد کشور ترکمنستان می شوند. در نهایت با عبور از گمرکات خوجیلی و شاوات در شمال غرب ترکمنستان یا آلات در استان بخارا وارد کشور ازبکستان شده، پس از عبور از گمرکات یالام و کاراکال و طی مسیر در کشور قزاقستان در نهایت با توجه به این نکته که مسیر نهایی شان چه مکانی در فدراسیون روسیه باشد جهت حرکت خود را به سمت مرزهای قزاقستان با روسیه تعیین می کنند.

صادرات خرمای پیارم به روسیه

صادرات خرمای پیارم به روسیه به صورت ریلی

در حال حاضر راه‌آهن ایران جهت ترانزیت ریلی کالا بین ایران و روسیه از 2 نقطه به کشورهای همسایه شمالی متصل است:
  1. خط آهن سرخس – تجن که در سال 1375 به عنوان نخستین اقدام ایران برای دسترسی کشورهای آسیای مرکزی با حاشیه خلیج فارس و سایر مناطق جهان بود. ساخت راه آهن بافق به مشهد در سال 1384 هم عملا آسیای مرکزی را به خلیج فارس نزدیکتر کرد.
  2. خط آهن گرگان – اینچه‎برون (بخشی از مسیر ریلی ایران – ترکمنستان – قزاقستان – روسیه ) توان حمل و نقل، انتقال بار و ترانزیت انواع خرما به حوزه کشور‎های شمالی و اوراسیا را داراست. طبق توافق انجام شده بین ایران، ترکمنستان، قزاقستان بخشی از صادرات از استان گلستان به مقصد این کشورها از طریق خط ریلی و از مرز اینچه برون انجام می شود. این مسیر حمل و نقل ریلی، توان ارسال کالا به مقصد روسیه از طریق ترکمنستان و قزاقستان را دارد.

صادرات خرما پیارم به روسیه

صادرات خرمای پیارم به روسیه به صورت دریایی

بندر آستراخان روسیه از جمله پایانه های دریایی این کشور در دریای خزر برای تجارت با کشور ایران است.
در ایران نیز بخش بزرگی از صادرات انواع خرما خرما پیارم به روسیه از راه بنادر انزلی و امیرآباد در استانهای گیلان و مازندران صورت می گیرد.
به عبارت دیگه خرمای پیارم از درب تولیدی ها به این مناطق انتقال پیدا کرده و سپس در کانتینر های از قبل انتخاب شده جابهجا شده و در نهایت به کشتی ها انتقال پیدا می کنند.

منطقه آستراخان، بخشی از ناحیه جنوب روسیه و وابسته به منطقه اقتصادی ولگا می باشد. واقع شدن این منطقه در تقاطع مسیرهای تجارت، بسترهای مناسبی را جهت توسعه زیرساخت های حمل و نقل منطقه فراهم آورده است. در نهایت خرما پیارم صادراتی ایرانی از استراخان به سایر شهرهای روسیه نیز با کامیون و قطار صورت می گیرد.

صادرات خرما پیارم به روسیه

روش های متداول حمل و صادرات خرمای پیارم به روسیه

  • تحویل خرمای پیارم بسته بندی شده روی سکوی بارگیری در نقطه عزیمت در محل تولیدی (مخفف Ex Works یا EXW)
  • تحویل خرمای پیارم روی عرشه کشتی در گمرک کشور مبدا (مخفف اصطلاح Free On Board یا FOB)
  • محصول زمانیکه از روی نرده کشتی عبور می‌کند تعهد فروشنده خرما پیارم خاتمه می یابد.
    در نهایت هزینه بیمه با خریدار و هزینه حمل و عقد قرارداد حمل با فروشنده است. (مخفف اصطلاح Cost and Freight یا CFR)
  • این مورد مخصوص حمل دریایی است. محصول وقتی از روی نرده کشتی بارگیری می‌شود تعهد فروشنده خاتمه می یابد.
    با این تفاوت که هزینه حمل و بیمه و عقد قرارداد حمل و بیمه با فروشنده‌ است. (مخفف اصطلاح Cost, Insurance and Freight یا CIF)
  • این مورد حمل مرکب است ولی بیشتر برای طرق زمینی یا هوایی استفاده می‌شود. تعهد فروشنده زمانی که خرمای پیارم را تحویل اولین حمل کننده می‌دهد اتمام میابد. هزینه حمل با فروشنده تا نقطه معین طبق قرارداد است ولی هزینه بیمه و عقد قرارداد بازرسی با خریدار است. (مخفف اصطلاح Carriage Paid To یا CPT)
  • این روش حمل مرکب می‌باشد. تعهد فروشنده یا تولیدکننده خرما پیارم زمانی که کالا را به نقطه توافق شده می‌رساند تمام می شود. هزینه بیمه و حمل و عقد قرارداد بیمه و حمل با فروشنده‌ است.(مخفف اصطلاح Carriage and Insurance Paid to یا CIP)
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *