خرید و فروش خرمای مضافتی بوشهر

خرمای مضافتی بوشهر

در این مجموعه خرمای مضافتی بوشهر به صورت عمده خرید و فروش می شود. خرما مضافتی بوشهر یکی از ارقام محبوب و تولید شده در این استان به شمار می آید. در واقع محبوبیت رقم مضافتی بسیار بالا است. به گونه ای که علاوه بر تولید آن در استان کرمان و سیستان و بلوچستان، شاهد کاشت آن در سایر مناطق و استان های دیگر نیز هستیم.
البته ناگفته نماند حجم تولید خرما و رطب مضافتی در استان بوشهر در مقایسه با سایر استان ها بسیار کم است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

خرما مضافتی بوشهر

انواع خرمای بوشهر

سوال برخی از مخاطبین ما این است که بهترین خرمای ایران کدام است؟ یعنی این که در کجای ایران کشت می شود؟ پاسخ به این سوال مثل این است که از شما بپرسند کدام میوه بهترین است؟ پاسخ بسیار سخت و سلیقه ای می باشد.
اما می توان گفت که مهمترین آن ها کدامند؟ و یا این که بهترین خرمای صادراتی ایران کدام هستند؟ پاسخ به این سوال برای هر یک از استان های خرماخیز ایران متفاوت است. مثلا در استان بوشهر که یکی از قطب های تولید خرما در جنوب به شمار می آید، با توجه به سطح زیر کشت آن که بیش از ۳۴ هزار هکتار نخیلات می باشد، انتظار برداشت خرما به بیش از ۱۶۰ هزار تن می رسد.
حال با توجه به داده های آماری کمتر از ۱% آن به صورت خارک، کمتر از ۳۰% آن به صورت رطب و مابقی به ضورت خرما برداشت می گردد.
از مهمترین مراکز تولیدی خرمای بوشهر می توان به منطقه ی دشتستان (برازجان، آبپخش، وحدتیه، کلمه، بوشکان) منطقه تنگستان (اهرم) و بخش هایی از جم اشاره نمود.
بنابراین اگر بخواهیم از مهمترین انواع خرمای بوشهر که به صورت عمده تولید شده و جنبه ی صادرات نیز دارند اشاره کنیم، می توان ارقام زیر را برشمرد:

  1. خرما و رطب کبکاب
  2. خرما زاهدی
  3. خرما خنیزی
  4. خرما و رطب مضافتی
  5. خرما خاصویی
  6. خرما شهابی

فروش خرما مضافتی بوشهر

خرید و فروش خرمای مضافتی بوشهر

با شروع فصل گرما از تیر ماه به بعد، در واقع شاهد خرماپزان هستیم. یعنی شدت گرما انقدر زیاد است که از دل نخیلات میوه ای شیرین و دلچسب آماده ی برداشت می شود. در واقع در این بازه ی زمانی تقاضا برای خرید و فروش انواع خرما در استان بوشهر و سایر استان ها آغاز می شود.
وقتی صحبت از خرما یا رطب مضافتی می شود همه به یاد استان کرمان و خرمای مضافتی بم می افتند. اما محبوبیت بسیار بالای آن در بازار داخل و بازارهای بین المللی باعث شده تا نخل داران به دنبال کاشت و برداشت این محصول در سایر استان ها نیز باشند. مثلا می توان به استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد که حجم زیادی از تولید خرمای مضافتی را بعد از استان کرمان از آن خود دارد.
همینطور می توان به بخش هایی از مناطق شمالی استان هرمزگان اشاره نمود. و در ادامه می توان به خرمای مضافتی در استان بوشهر و مناطق ذکر شده در بالا اشاره کرد.
درست است که شرایط آب و هوایی هر یک از این استان ها تاحدودی متفاوت است، بنابراین بدیهی است که رقم تولیدی، کیفیت و ظاهر محصول هر منطقه نیز تا حدودی متغیر باشد. و به دنبال آن می بایست به حجم تولید آن توجه کرد. به عبارت دیگر، حجم تولید خرمای مضافتی بوشهر نسبت به سایر ارقام دیگر (زاهدی و کبکاب) بسیار ناچیز است. مثلا در این استان در کنار خرمای مضافتی، شاهد تولید سایر ارقام از جمله، خرما برحی، خرما بریم، خرما پیارم، خرما مجول و … نیز هستیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارشات در خصوص انواع خرما مضافتی ایران، هم اکنون می توانید از طریق موارد ذکر شده در پایین صفحه با ما ارتباط برقرار کنید.

به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *